Щерката на Гала с тежка болест

Дъщерята на Гала – Мари, страдала от дете от рядка болест на ставите, заради която било изключително важно да няма колебания в теглото. Тв водещата строго следяла храненията ѝ и ѝ забранявала да яде каквото ѝ падне, защото било изключително вредно за здравето ѝ. Самата Мари признава, че често оставала гладна и живеела на непрекъсната диета, но нямала друг избор, особено след като преди две години болестта ѝ я вкара в болница.

Тогава щерката на водещата на „На кафе“ преживя сложна операция, след като получила проблем с рамото. Хирургическата интервенция била няколкочасова и изправила майка ѝ на нокти. „Операцията беше доста тежка, защото Мари е с една слабост на съединителната тъкан. Още като малко дете ѝ се вадеше лакътната става. Спомням си как веднъж щеше да падне, аз я хванах за ръката и тя ѝ се извади. Беше ужасяващо. Има лабилност на ставите. В случая оперираха раменната ѝ става, която по принцип има най-много движение в човешкото тяло. Изваждането ѝ обикновено е придружено с особено силна болка, при нея нямаше болка, може би заради проблема ѝ“, разказва за проблемите на детето си самата Гала.

По време на операцията хирурзите хванали тъканта на Мари със специални скоби, които държали ставата ѝ да не излиза от гнездото си. Възстановяването на момичето било изключително трудно и се наложило Гала да я гледа досущ като бебе, защото в продължение на месеци тя била обездвижена и с шина. Здравословният проблем на дъщерята на тв звездата всъщност беше единственото нещо, което за всичките ѝ години стаж в телевизията успя да я свали от екрана.

Дори тогава блондинката отсъства само 1 ден от ефир, а после продължи да води предаването си от хола на апартамента си в София. Преди месец обаче тя изчезна мистериозно за седмица, като впоследствие се разбра, че не е била болна от грип, каквато беше версията, а е пътувала до Америка да погребе племенника си, който бе застрелян от полицай при опит да го наръга с нож под влиянието на алкохол в тамошна дискотека.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

loading...

Източник: Ретро

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *