Диетата на Гери от “Женени от пръв поглед” тотален хит в нета! (с нея свалила 7 кг преди сватбата)

Гери от „Женени от пръв поглед“ се радва на наистина добра физика, която обаче не й е даденост! Постига я с диета

Тотален хит в интернет стана диетата,споделена от Гергана Капзамалова – една от най-харесваните участнички в ТВ експеримента „Женени от пръв поглед“. Докато зрителите се чудят дали Гери и Георги ще останат заедно, или ще са първите, подписали развода си, друго развълнува мнозина. А именно начинът, по който хубавицата поддържа тялото си.

Гергана признава, че се радва на завидна физика, но по думите й, тялото не й е даденост.

Постигнала е всичко предимно с много спорт и ежедневни тренировки, съчетани със строг режим на хранене.

С тази диета Гери от „Женени от пръв поглед“ удивява с физика

Диетата, с която скоростно свалила 7 килограма, преди да сключи брак пред очите на цяла България обаче, е следната. В продължение на две седмици тя се храни единствено с кисело мляко, зеленчуци и фрешове предимно от цитрусови плодове, разделени в определен порядък.

Диетата стартира от първия ден, в който се храним само с кисело мляко – до 2 кофички за целия ден, заедно с 3 големи салати. Салатите приготвяме от всички зеленчуци, които обичаме, с изключение на картофите и ги подправяме с минимално количество сол, зехтин и ябълков оцет.

Същото меню, но с различен вид салата според вкусовете ни, имаме и на втория ден, когато киселото мляко също е зедължително в менюто ни. Фрешовете от цитрусови плодове, към които се разрешават до 2 лъжички мед за целия ден, идват на третия ден от диетата. Стремете се да изпиете поне литър и половина или два литра фрешове, заедно с много вода.

На четвъртия ден към млякото и салатите вече може да прибавите и до две сварени яйца, а на петия ден да замените яйцата с до 200 грама пилешко филе на скара.

Шестият ден е посветен отново на фрешовете и водата, а на седмия при едно единствено от основните хранения може да си позволите да хапнете и нещо забранено. Това, което ви се яде най-много, но отново в оскъдно количество.

Диетата се повтаря и през следващата седмица или дотогава, докато получените резултати не ви задоволят напълно. Желаем успех с тази наистина обещаваща диета

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

loading...

Източник: lekuvai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *