Жената на Валери Божинов събра всички погледи на плажа с тялото, което показа (снимки)

Приятелката на Валери Божинов показа перфектно тяло на плажа и визия, определено има за какво да й завиди човек, изглежда безупречно. Дори вече не можем да преценим коя е по- хубава Николета или тя?

Биляна Дол пръска чар и се фука с предизвикателна фигура за грях в Дубай, но се чудим – защо на всичките си снимки от плажа носи грим?!

През годините омаскарихме една дузина звезди, които са паднали в жертва на своите комплекси, в името на това фотосите им в мрежата да изглеждат перфектно.

Така и не запомниха, че да носиш грим, докато се излагаш на слънце, е мега простотия, която носи огромни щети върху кожата. И не само…

Поредна в списъка с плажните изцепки се записа половинката на футболиста Валери Божинов, която не качи нито едно фото от почивката си в Дубай, на което да не носи макиаж. Червила, фон-дьо-тени, пудри, ружове и нарисувани вежди…, видя HotArena.

Представете си на жегата, точно след 30 минути, как всичко се разтича… Задушаване на порите, избиване на пот, пигментация, след което става ужасно мазало, което със сигурност не е за снимки и със сигурност никоя звезда няма да ви го покаже.

Прехвърлилата 40-те години Биляна, която все още не работи нищо и разчита на издръжката на родителите си, най-вероятно под слоевете макиаж не изглежда толкова добре и затова ни спестява гледката. Но избиването на комплекси се разпознават най-ярко тогава, когато някой се опитва видимо да ги прикрие!

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

loading...

Източник: За Жената

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *